KB Facility s.r.o.

KB Facility s.r.o., se sídlem Jiráskova 682/61, 293 01, Mladá Boleslav II, v okrese Mladá Boleslav a v kraji Střední Čechy, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 177823, Městský soud v Praze. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2011. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
ostraha majetku a osob_______________________________________
zámečnictví, nástrojářství
zprostředkování zaměstnání na území České republiky: občanům České republiky, jejich rodinným příslušníkům, občanům států Evropské unie/Evropského hospodářského prostoru a jejich rodinným příslušníkům pro všechny druhy prací v oborech: strojírenství a stavebnictví, podle ust. § 14 odst. 1 písm. a) zákona o zaměstnanosti, tj. v této formě zprostředkování: písm. a) vyhledávání zaměstnání pro fyzickou osobu, která se o práci uchází, a vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly, s platností od 7.11.2014 ( sedmého listopadu roku dva tisíce čtrnáct).
zprostředkování zaměstnání na území České republiky: občanům České republiky, jejich rodinným příslušníkům, občanům států Evropské unie/Evropského hospodářského prostoru a jejich rodinným příslušníkům pro všechny druhy prací v oborech: strojírenství a stavebnictví, podle ust. § 14 odst. 1 písm. b) zákona o zaměstnanosti, tj. v této formě zprostředkování: písm. b) zaměstnávání fyzických osob za účelem výkonu jejich práce pro uživatele, kterým se rozumí jiná právnická nebo fyzická osoba, která práci přiděluje a dohlíží na její provedení. Toto povolení ke zprostředkování zaměstnání se uděluje na dobu tří let ode dne nabytí právní moci, tedy do 7.11.2017 (sedmého listopadu roku dva tisíce sedmnáct).

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

24825263 ARES
Vznik 2011
Mobily 777 362 803
  • úklid firem a komerčních prostor