Polešovský Karel – autojeřáby

Poskytujeme vám profesionální jeřábnické práce a vazačské práce – zdvih těžkých břemen a nakládku nadrozměrných předmětů. Dále vám poskytujeme pronájem autojeřábů s vyškolenou obsluhou. Naše mobilní autojeřáby využijete pro stavební i průmyslové práce.

47281499 ARES
DIČ CZ5501240602
Vznik 1994
Karel Polešovský ml. (majitel)
Karel Polešovský (spolumajitel)
  • Karel Polešovský, jeřábnické práce, autojeřáby, jeřáby, mobilní autojeřáby, mobilní jeřáby, mobilní jeřáby, vazačské práce, vyprošťování havarovaných vozidel, montáž ocelových konstrukcí, překládka strojů, manipulace s těžkými náklady, manipulace s břemeny, usazování bazénů, skákání na laně, bungy jumping, Turnov, Semily, Jablonec nad Nisou, Liberec, autojeřáb, autojeřábnické práce, autojeřáb Liebherr LTM 1030
  • Profesionální jeřábnické a vazačské práce vám poskytujeme od roku 1992.

    Vlastníme moderní a výkonné autojeřáby Liebherr a Terex, které vynikají výbornou mobilitou, vysokým zdvihem a dostatečnou délkou.

    Mezi naše další služby patří pronájem autojeřábů. Jeřáby poskytujeme pro stavební práce, montáže ocelových konstrukcí, usazování stropních panelů, umístění bazénů, stavbu montovaných dřevostaveb, kácení stromů, nakládku a vykládku těžkých břemen, překládku stavebních buněk a manipulaci s nadrozměrným nákladem.

    Kontaktujte nás. Působíme v Libereckém kraji a okolí.