Jedličková Jaromíra

Přenechte své starosti se zpracováním mezd na nás. Nabízíme vám kompletní servis mzdového účetnictví, včetně odborného poradenství v oblasti mezd. K našim službám patří i vedení personální agendy, příprava pracovních smluv a mnoho dalších služeb.

71601287 ARES
DIČ CZ535924080
Vznik 2002
Telefony 321 693 683
Jaromíra Jedličková (majitelka)
  • Jedličková Jaromíra, mzdy, výpočet mezd, zpracování mezd, mzdové účetnictví, daňová evidence, zpracování daňových přiznání, zastupování firem před úřady, zastupování firem při kontrolách úřadů, vedení mzdové a personální agendy, vyhotovení daňových přiznání ke všem daním, odklad daní, zastupování firem při kontrolách FÚ, OSSZ, ZP, ŽÚ, ÚP, odborné poradenství, daňové poradenství, mzdové poradenství, pracovní smlouvy, personální agenda, dohody o provedení práce, dohody o pracovní činnosti
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti zpracování mezd. Veškeré mzdové a personální informace zachováváme v mlčenlivosti. Pracujeme s aktuálním zněním zákonů, vyhlášek a dalších navazujících předpisů. Působíme v Kolíně a okolí. Nabízíme vám kompletní vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd a daňové evidence, vyhotovení daňových přiznání ke všem daním, odklad daní, zpracování souvisejících přehledů, výkazů a hlášení včetně jejich předání úřadům, zastupování firem při kontrolách FÚ, OSSZ, ZP, ŽÚ, ÚP a odborné poradenství.