BIOPOL paints s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Okřínek 29, 290 01 Okřínek Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se vývojem, výrobou a prodejem moderních nátěrových hmot. Naše ekologicky šetrné barvy nacházejí uplatnění ve všech odvětvích již 30 let. U nás zakoupíte barvy na dřevo, barvy na kov, barvy na beton, barvy na střechy a barvy na fasády. Navštivte náš e-shop!

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
47545356 ARES
DIČ CZ47545356
Vznik 1994
Telefony 325 653 080
Mobily 606 063 300
Petr Kubíček (jednatel)
  • výrobce barev, výroba barev, vývoj barev, prodej barev, nátěrové hmoty, výroba nátěrových hmot, vývoj nátěrových hmot, prodej nátěrových hmot, speciální materiály pro antikorozní ochranu, atestace pro trvalý kontakt s pitnou vodou, potravinami, speciální nátěrové systémy do vysokých teplot, penetrace, neobvyklé aplikace, barvy na beton, barvy na fasády, fasádní barvy, barvy na kov, barvy na střešní krytiny, barvy na střechy, barvy na dřevo, silikonové barvy, lazury, ochrana dřeva, barvy na hračky, ekologické barvy, penetrační nátěry, napouštědla, hodrofobní nátěry, laky
  • Základní činností naší společnosti je vývoj, výroba a prodej nátěrových hmot a nátěrových systémů. Na trhu působíme již od roku 1991. 

    Provozujeme internetový obchod s širokou nabídkou barev. Na našem e-shopu zakoupíte barvy na beton (barvy na betonové podlahy, barvy na bazény), barvy na fasády (biocidní ochrana povrchů, penetrační přípravky), barvy na kov (antikorozní barvy, žáruvzdorné barvy), barvy na střešní krytiny (barvy na eternitové střechy, barvy na plechové střechy) a barvy na dřevo (základní barvy na dřevo, vrchní barvy na dřevo).