JÍDELNA KUCHAŘEK BEZ DOMOVA

JÍDELNA KUCHAŘEK BEZ DOMOVA, se sídlem Brožíkova 281/6, 150 00, Košíře-Praha, v okrese Praha 5 a v kraji Praha - město, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. O 1314, Městský soud v Praze. Právní forma Obecně prospěšná společnost. Založení v roce 2014. Pracuje u nás 25 - 49 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
1. Posláním společnosti je destigmatizace a sociální integrace osob, převážně žen, bez domova, bez přístřeší, s nestabilním bydlením (dále jen „osoby bez domova“), nebo v jiné tíživé životní situaci.
2. Za účelem naplnění svého shora popsaného poslání poskytuje společnost veřejnosti tyto obecně prospěšné služby: a) vytvoření platformy expertů/expertek, která bude navrhovat řešení složitých sociálních situací, b) výzkumná a monitorovací činnost zaměřená na osoby bez domova, c) poskytování prostoru pro setkávání osob bez domova, d) realizace programů pro začleňování osob bez domova na trh práce, e) preventivní pomoc osobám ohroženým tíživou sociální situací, f) materiální (potravinová a jiná) pomoc osobám bez domova, g) přednášková a vzdělávací činnost zaměřená na problematiku osob bez domova, h) osvětová činnost na podporu osob bez domova, i) psychologické a právní poradenství pro osoby bez domova a osoby ohrožené sociálním vyloučením, j) poskytování azylového bydlení pro osoby v tíživé sociální situaci

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.