REALSTAV MB spol. s r.o.

Specializujeme se na kompletní zajištění investorsko-inženýrských činností. Zajistíme pro vás vše od projednání záměru a přípravy projektu až po předání hotového díla. Dále provádíme činnost generálního dodavatele staveb a zajišťujeme dodávky stavebních materiálů. Kontaktujte nás.

25685210 ARES
DIČ CZ25685210
Vznik 1998
Telefony 326 323 419
Václav Sedláček (jednatel)
Aleš Juranka (jednatel)
  • stavební firma, stavební práce, realizace staveb, stavby, generální dodavatel staveb, generální zhotovitel staveb, investorsko-inženýrská činnost, inženýrská činnost, investorská činnost, dodávky stavebních materiálů, certifikované stavební materiály, správa odpadů, nakládání s odpady
  • Zabýváme se prováděním investorsko-inženýrské činnosti již od roku 1998

    Projednáme váš záměr, vytvoříme návrh a studie stavby, zajistíme financování projektu, územní rozhodnutí a stavební povolení, dále vytvoříme prováděcí dokumentace, vybereme zhotovitele, zajistíme technický dozor a kolaudaci. Zajistíme i servis v době záruky. 

    Naše společnost dále zajišťuje činnost generálního zhotovitele staveb v součinnosti se subdodavateli – od přípravy území až po zprovoznění díla včetně servisu a záruky na dílo. 

    V neposlední řadě se zabýváme dodávkami certifikovaných stavebních materiálů a nakládání s odpady.