ATLAS AUDIT s.r.o.

Poskytujeme vám profesionální auditorské služby. Nabízíme statutární audity obchodních společností, prověrky hospodaření USC a audity neziskového sektoru. Mezi naše další služby patří audity projektů, audity pro potřeby due diligence, forenzní audity, audity pro fúze a akvizice, likvidace svazků a obcí a komplexní účetní a daňový servis.

25652320 ARES
DIČ CZ25652320
Vznik 1998
Telefony 326 991 883
Mobily 724 249 121
Ing. Tomáš Bartoš (jednatel)
  • audity, auditoři, auditorské služby, auditorské společnosti, statutární audity obchodních společností, statutární audity, prověrky hospodaření měst a obcí, hospodaření USC, audity neziskového sektoru, audity projektů, due diligence, forenzní audity, fúze a akvizice, likvidace svazků a obcí, účetní a daňový servis, podvojné účetnictví, daňová evidence, daňové poradenství, účetní poradenství, školení v oblasti vnitřního kontrolního systému a inventarizací, zpracování směrnic
  • Jsme auditorská společnost, která poskytuje kompletní auditorské služby pro všechny druhy účetních jednotek. Na trhu působíme již od roku 1993. Naše společnost je členem Komory auditorů České republiky ve smyslu zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech.

    Naše služby poskytujeme českým i zahraničním klientům. Velikost firmy pro nás není rozhodující. Auditorské práce nabízíme velkým i malým společnostem.

    Našimi klienty jsou společnosti zejména z průmyslové výroby, potravinářské výroby, stavebně výrobních a stavebně montážních činností a obchodní společnosti. Auditorské služby poskytujeme také neziskovému sektoru – městům, obcím a příspěvkovým organizacím.