Hotel Bouček

Nabízíme vám příjemné ubytování v našem hotelu Bouček, který se nachází jen 12 km od Prahy. Ubytovat se u nás můžete v jedno, dvou, tří i čtyřlůžkových pokojích nebo apartmánech. Součástí našeho hotelu je restaurace Bouček. Náš hotel je ideální pro konání svateb, školení, firemních akcí apod.

26178231 ARES
DIČ CZ26178231
Vznik 2000
Sociální sítě facebook.com
Tomášková Gabriela (vedoucí)
  • hotel Bouček, kontakt hotel Bouček, hotely, penziony, ubytování, ubytování Praha, ubytování se snídaní, apartmány, restaurace, restaurace Bouček, hotelové restaurace, polední menu, sauny, svatby, svatební hostiny, rodinné oslavy, promoce, promoční hostiny, smuteční hostiny, školení, semináře, firemní akce, společenské akce, salonky, catering, rauty
  • Provozujeme hotel Bouček s restaurací v obci Mochov nedaleko Prahy.

    Náš hotel disponuje celkem 65 lůžky ve 32 pokojích – jedno, dvou a třílůžkových pokojích. Máme i bezbariérové pokoje a čtyřlůžkové pokoje (dva dvoulůžkové pokoje se společnou chodbou a sociálním zařízením) a apartmány (s obývacím pokojem, ložnicí a velkou koupelnou).

    V ceně ubytování je výborná snídaně v naší hotelové restauraci.

    V našem hotelu se nacházejí tři salonky, které jsou ideální pro konání firemních, společenských a rodinných akcí včetně svateb. Pro vaši akci zajistíme stravování podle vašich představ.