JUROS, s.r.o. - stavební práce

4.3
★★★★★
★★★★★
(3)
Masarykova 62/109, 400 01 Ústí nad Labem Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se využitím odpadů a zpracováním odpadů včetně jejich sběru a výkupu. V oblasti ochrany přírody a krajiny se věnujeme zpracování odborných studií. Poskytujeme ekologický servis pro firmy se zaměřením na ochranu vod, ovzduší, údržbu zeleně atd. Dále provádíme stavební práce a poskytujeme služby pro zemědělství.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
25423363 ARES
DIČ CZ25423363
Vznik 2000
Telefony 475 209 122
Ing. Říha Tomáš (jednatel)
Ing. Šutera Václav (jednatel)
Lohniský Jan (technik)
  • odstraňování staveb, demolice, demoliční práce, odpadové hospodářství, využití odpadů, využívání interních odpadů, sběr a výkup nebezpečných odpadů, provoz kompostovací plochy, sanace ekologických zátěží, poradenství v oblasti ochrany přírody, ochrana ovzduší, ochrana vod, údržba zeleně, recyklace, rekultivace na povrchu terénu, posuzování vlivu na životní prostředí, zpracování odpadu, zpracování odborných studií, ekologický servis pro firmy, poskytování služeb pro zemědělství, rekultivace skládky, sběr odpadů, výkup odpadů, skladování odpadů, zpracování biologických průzkumů, botanika vyšších rostlin, dendrologie, zoologie obratlovců, zoologie bezobratlých, ochrana přírody, ochrana krajiny, ochrana životního prostředí, údržba zeleně, výsadba zeleně, služby v zemědělství, zemědělské služby, služby pro zemědělce, služby v lesnictví, lesnické služby, zahradnické služby, rybníkářské služby, myslivost, stavební práce, přípravné stavební práce, dokončovací stavební práce
  • V JUROS, s.r.o. se specializujeme na oblast odpadového hospodářství, využití odpadů a na ochranu životního prostředí. V oblasti odpadového hospodářství provozujeme zařízení pro využívání inertních odpadů při rekultivaci skládky Jedlová Hora, provádíme sběr, výkup a skladování ostatních odpadů. Zabýváme se i sanacemi starých ekologických zátěží.

    V oblasti ochrany přírody a krajiny se zaměřujeme na zpracování biologických průzkumů, botaniku vyšších rostlin, dendrologii, zoologii obratlovců a bezobratlých, hodnocení lokalit jako biologických celků atd.

    Poskytujeme i servis ekologických služeb se zaměřením na ochranu vod a ovzduší, odpadové hospodářství či údržbu zeleně.

    K činnostem naší společnosti patří i stavební práce a poskytování služeb pro zemědělství.