Zpracování zvěřiny, divočáka – Praha - město

Zpracování zvěřiny, zejména divočáka, je v oblasti Praha - město velmi oblíbené. Místní řemeslníci se specializují na výrobu lahodných salámů, klobás a dalších pochoutek z této chutné a zdravé potraviny.

1–2 firem z 2 nalezených Filtry

1Maso Turek

4.3
★★★★★
★★★★★
(93)
Jindřišská 875, Praha 1 Bezdlužná

Již v roce 1992 byla panem Tomášem Turkem založena společnost MASO – TUREK. Firma provozuje obchod v Jindřišské ulici v Praze 1. Naše firma nabízí svým zákazníkům široký sortiment masa, drůbeže, uzenářských a lahůdkářských výrobků, sýrů, čerstvého pečiva a nápojů. Společnost MASO - TUREK si zakládá…

2ALOlivier.cz

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
Zvěřinova 3429/7, Praha 10-Strašnice Bezdlužná

ALOlivier.cz, se sídlem Zvěřinova 3429/7, 130 00, Praha-Strašnice, v okrese Praha 10 a v kraji Praha - město. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2001. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona …


Firmy v dalších lokalitách


Zpracování zvěřiny, divočáka v lokalitě Praha - město – detailní popis

Divočák je totiž bohatý na bílkoviny a má nízký obsah tuku. Kromě toho je zpracování zvěřiny velmi tradiční a má dlouhou historii v této oblasti. Pokud hledáte kvalitní a autentické produkty z divočáka, určitě navštivte některé z místních řeznictví a ochutnejte tuto lahůdku.