Zpracování zvěřiny, divočáka – Praha - město
Zpracování zvěřiny, zejména divočáka, je v oblasti Praha - město velmi oblíbené. Místní řemeslníci se specializují na výrobu lahodných salámů, klobás a dalších pochoutek z této chutné a zdravé potraviny.
1Maso Turek
Již v roce 1992 byla panem Tomášem Turkem založena společnost MASO – TUREK. Firma provozuje obchod v Jindřišské ulici v Praze 1. Naše firma nabízí svým zákazníkům široký sortiment masa, drůbeže, uzenářských a lahůdkářských výrobků, sýrů, čerstvého pečiva a nápojů. Společnost MASO - TUREK si zakládá…
2ALOlivier.cz
ALOlivier.cz, se sídlem Zvěřinova 3429/7, 130 00, Praha-Strašnice, v okrese Praha 10 a v kraji Praha - město. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2001. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona …